Op  2 februari 2011 is het toiletgebouw bij de Saraswoti Secondary School, Kakani-7, Nuwakot officieel ingebruik genomen. Dit toilet is tot stand gekomen dankzij de Toiletten2010 klein03_artikelsponsoring van VATlogistics Nederland ! Maar er is nog veel te doen!

Er zijn nog tientallen scholen in de bergen van Nepal die geen of volstrekt onvoldoende toiletvoorziening hebben. Daar kunnen wij samen iets aan doen. Sponsor een toilet ! Iedere bijdrage is welkom, maar er bestaat ook de mogelijkheid om een toilet project in zijn geheel te sponsoren. De totale kosten van een toiletgebouw zoals gebouwd bij bij de Sarawoti school zijn NRS.115.695 ( € 1217,85)

Van iedere ontwikkeling met betrekking tot de vordering van het gesponsorde project houden wij u op de hoogte. Zie tevens Argo Nepal Social Organization. Efficiency rating van 99%, geen salarissen voor directeuren, iedere euro besteedt aan het project! Via Poly Argo Reizen kunt u zelf ook een bezoek brengen aan het project. Individueel of samen met een kleine groep.